Anunț angajare - Bucătar

Grădinița cu program prelungit nr. 8 Brașov, cu sediul în Brașov, str. Alexandru Ioan Cuza nr. 10, județul Brașov, organizează concurs, pentru ocuparea postului de bucătar, post vacant, pe perioadă nedeterminată. Termenul de depunere a dosarelor - 13.02.2024, ora 15:00 la sediul instituției

Pentru mai multe detalii privind conținutul dosarului precum și cerințele postului accesați AICI


Activitatea grădiniței

Activitatea grădiniței se desfășoară într-un sediu compus din subsol, parter și mansardă, cu 6 săli de grupă, 2 grupuri sanitare, bucătărie și cameră pentru alimente, sala de mese, cabinet medical cu izolator și grup sanitar propriu, două oficii și cabinet metodic.

De asemenea, începând cu anul școlar 2017 - 2018, Grădinița cu program normal 12A a fost arondată Grădiniței cu program prelungit nr 8.
În prezent, în acest corp funcționează 2 grupe de preșcolari în regim de program normal.

Unitatea oferă posibilitatea instruirii şi educării preşcolarilor cu vârste cuprinse între 3-6/7 ani pe grupe de vârstă, bazată pe o metodologie creativă şi participativă, realizată prin:

  • parteneriat grădiniță - familie;
  • responsabilizarea familiei privind educaţia copiilor;
  • implicarea comunităţii în acţiunile educative.

Vârstă intrare

Toți copiii cu vârsta cuprinsă între 3 și 6 ani pot să se înscrie la grădinița noastră cu predare în limba română. Grupele de copii vor număra 20 -25 de copii

Tipuri de program

  • Program prelungit: 07:30 - 17:30 - Grădinița cu PP nr. 8 Brașov
  • Program normal: 08:00 - 13:00 - Grădinița cu PN nr. 12A Brașov